Παγκόσμια τις υψηλότερες "μέσω ferrata" - Newsfeed από New Sabah Times
KUNDASANG, 16 Δεκεμβρίου 2007: Mountain Torq Via Ferrata, μία ορεινή διαδρομή (μέσω ferrata είναι ιταλικά για την οδική σίδηρο), το οποίο άνοιξε χθες εδώ έχει πιστοποιηθεί από την Μαλαισία Βιβλίο των Ρεκόρ (MBOR) ως το worldâ € ™ s υψηλότερη και Asiaâ € ™ πρώτη.
Είναι σε υψόμετρο 3.800 μέτρα για το 4095-μέτρο Mount Kinabalu, Southeast Asiaâ € ™ s ψηλότερη κορυφή.
Η Via Ferrata, αναρριχητικό εγκαταστάσεων που κατασκευάστηκαν από το όνομα και Παράγοντες Περιπέτεια ορειβασίας Κέντρο Sdn Bhd, θα αυξήσω ακόμα περισσότερο την τουριστική industryâ € ™ s υπηρεσία πρότυπο και την ενίσχυση Sabahâ € ™ s φήμη της ως παγκόσμιας κλάσης περιπέτεια προορισμός, είπε ο Τουρισμός, Πολιτισμός και Περιβάλλον Υπουργός Datuk Masidi Manjun.
(Α μέσω ferrata είναι βασικά μια μακρά διαδρομή αναρρίχηση με καλώδια για τη μόνιμη προστασία. Steel σκαλοπάτια χρησιμοποιούνται για την απότομη τμήματα να διατηρήσει τη δυσκολία της αναρρίχησης μέτρια).
â € œThe βιομηχανία τουρισμού είναι μια άκρως επιθετική τομέα, όπως επίσης είμαστε σε ανταγωνισμό με άλλες χώρες για τους ίδιους πελάτες.
â € œTo παραμείνουν ανταγωνιστικές, θα πρέπει να ενημερώνονται για την τρέχουσα και τις μελλοντικές ανάγκες αυτής της διαρκώς εξελισσόμενης βιομηχανίας και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ολοένα και πιο εξελιγμένα άτομα, â € είπε στην ομιλία του κατά την αποσφράγιση των ορεινών Torq Via Ferrata σε Kinabalu Πάρκο εδώ.
Το κείμενο της ομιλίας του διαβάστηκε από τον γραμματέα πολιτικού Datuk Amisah Yasin.
Η ορεινή Torq, με διάφορες εναλλακτικές διαδρομές, δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να απολαμβάνουν αναρρίχηση Mount Kinabaluâ € ™ s αντιμετωπίζει rock, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δείτε το βουνό από διαφορετικές οπτικές γωνίες, δήλωσε ο Eric Wong, Περιπέτεια ορειβασίας Παράγοντες Κέντρο σκηνοθέτης.
Τα τελευταία 30 χρόνια, Mount Kinabaluâ € ™ s climbersâ € ™ έχει σκοπός να σκαρφαλώσει και να κατέβει σε δυο μέρες, αφού κατέκτησε τη Σύνοδο Κορυφής.
Όλα αυτά θα μπορούσαν να θυμόμαστε ήταν η κουραστικός πέντε έως οκτώ ώρες πεζοπορία, η άγρυπνες νύχτες, προσπαθώντας να πιάσει την ανατολή του ηλίου και Κατεβαίνω από το βουνό.
â € œWe αισθητή πρέπει να δώσουμε Mount Kinabalu τον σεβασμό που της αξίζει ως πλήρη βουνό. Γι 'αυτό ήρθε με την ιδέα της ανάπτυξης Mount Kinabalu σε ένα ορειβατικό κέντρο για τη Νοτιοανατολική Ασία, â € είπε.
Wong είπε η ορεινή Torq Via Ferrata, αποτελούμενο από σκαλοπάτια και να καλύπτει τα καλώδια mountainâ € ™ s ροκ αντιμετωπίζουμε, να επιτρέπει την πρόσβαση στα γραφικά σημεία της συνόδου κορυφής που συνήθως έχουν πρόσβαση μόνον τα βράχο ορειβάτες και ορειβάτες.
Πόροι: Νέες Sabah Times

Συγχαρητήρια ... Amisah (δεξιά) παρουσιάζει το πιστοποιητικό MBOR να Eric
Σχετικές Θέσεις:
- Mount Kinabalu μέσω ferrata περιπέτεια FAQ
- Παγκόσμια τις υψηλότερες "μέσω ferrata" τώρα στο όρος Kinabalu!
- Mount Kinabalu μέσω ferrata κράτησης σελίδα ενημερώσεις
- Mountaintorq μέσω ferrata ταξίδι προετοιμασία σημειώσεις
- 10 Συχνές Ερωτήσεις για Mount Kinabalu βουνό οδηγός





























18η Αυγούστου, 2008 στις 10:58 pm
Via Ferrata που μόλις κυκλοφόρησαν τις τιμές τους για το επόμενο έτος? Κατά 30% αύξηση, το μόνο λόγο ότι έχει νόημα για αυτό είναι το γεγονός ότι το SSL (Sutera Ιερό καταθέτει, την εταιρεία που έχει το μονοπώλιο για το βουνό και διαχειρίζεται το σε δρακόντεια και εκμεταλλευτικού τρόπο) έχουν θέσει σε τιμές τους κατά 30% σύμπτωση;
Πρόκειται για μια παγκόσμια κληρονομιά και την ορεινή Torq είχε πολλές διακοπές της λειτουργίας τους για να οργανωθεί και να λειτουργήσει, γιατί είναι αυτοί που καθιστούν τόσο ακριβά αν δεν είναι απλά άλματα σχετικά με το διεφθαρμένο SSL bandwagon και με στόχο να επιδιωχθεί η ταμειακή δυνατόν; ακόμη και σε βάρος των τιμών το μέσο όρο άτομα, έτσι ώστε μόνο οι πλούσιοι μπορούν να πληρώσουν αυτό.
Απ 'όσο γνωρίζω πραγματικά ορειβάτες δεν είναι συνήθως πλούσιες και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε αυτά τα εμπλουτιστική πράγματα, ενδεχομένως συμμετοχή περισσότερων από την εμπειρία από άλλους τουρίστες. Υποθέτω ότι Mountain torq αποτελείται από ορειβάτες, ή απλώς λήσταρχοι;
Λυπάμαι που πρέπει να προβλέπονται τόσο για τη λειτουργία αλλά αυτό είναι κατακριτέα συμπεριφορά και θα πρέπει να εκτίθενται.
19 του Αυγούστου, 2008 στις 1:42 pm
Αγαπητέ Emma,
Ευχαριστώ για εκφράζουν τις απόψεις σας με τέτοιο τρόπο χωρίς λογοκρισία. Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα ήθελα να μας διευκρινίσετε με ό, τι αφορά τους ισχυρισμούς σας. Παρακαλούμε δείτε απτή απόδειξη και δεν βασίζονται σε φήμες:
1. Προσκομίσουν απόδειξη ότι οι ορεινές Torq έχει κυκλοφορήσει το 2009 τα ποσοστά μας από την ημερομηνία της τα σχόλιά σας
2. Δώστε την ιστοσελίδα της εταιρείας σας ταξίδια τους οποίους πιστεύω ότι στόχος είναι οι πλούσιοι
3. Παρέχει το ελάχιστο% του σήματος μέχρι που η εταιρεία σας εισφορά για τους πελάτες σας και σας σχετικά με αμυντικά γιατί εισπράττει το σήμα επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των τόπων, των υπηρεσιών και των προϊόντων που αγοράζετε άμεσα από τους παρόχους σας.
Λόγω επαγγελματικών ευγένεια από την ορεινή Torq, θα απέχουν από αναφέροντας το όνομα της εταιρείας σας σε αυτό το σημείο. Όμως, σας καλωσορίζουμε να είναι διαφανής και πραγματικά με τα σχόλιά σας
Ανυπομονούμε να σας επαγγελματική απάντηση.
Mt Torq ομάδα
19 του Αυγούστου, 2008 στις 11:12 pm
I-ΓΕΚ
Προσκομίσουν απόδειξη; er, γιατί; Είμαι δηλώνοντας ότι δεν τυχόν τιμές που έχουν κυκλοφορήσει ή άλλως, δεν υπήρξε ποτέ ένα θέμα, οι τιμές τους είναι το ζήτημα.
Οι εταιρείες που δουλεύω με δραστηριοποιούνται σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, ώστε οι τιμές τους είναι ρεαλιστικά και δεν αποτελεί μέρος ενός μονοπωλίου. Οι πελάτες έχουν μία επιλογή.
Emma
20 Αυγούστου, 2008 στις 10:47 am
Emma,
Αναφερθήκατε σε σας νήμα για την 18η Αυγούστου:
"Via Ferrata που μόλις κυκλοφόρησαν τις τιμές τους για το επόμενο έτος? Κατά 30% αύξηση"
Παρακαλώ απόδειξη την προαναφερθείσα δήλωση.
Ήταν με βάση αυτή τη δήλωση που κάνατε σχετικά με τις απόψεις σας.
20 Αυγούστου, 2008 στις 11:53 am
@ Emma Juniper:
Νομίζω ότι είναι καλύτερα και για τους δυο σας να εγκατασταθούν επαγγελματικά, και την ορθή χρήση κανάλι για να λυθεί το θέμα. Ενώ όλοι μας μπορούμε να συζητήσουμε το θέμα εδώ σε αυτό το blog, δεν νομίζω ότι θα καταλήξει σε μια καλή λύση για όλους μας.
20 Αυγούστου, 2008 στις 1:43 pm
Κατάλαβα drizad. Είναι μόνο το γεγονός ότι έχουν σταλεί αντίγραφο των νέων τιμών και ίσως δεν θα έπρεπε να έχει, θα παρατηρήσετε ότι δεν αμφισβητούν την ίδια αύξηση.
Θα ακολουθήσει αυτό δεν είναι πλέον εδώ.
Emma
20 Αυγούστου, 2008 στις 1:53 pm
Γεια σου Drizad,
Συμφωνώ μαζί σας και με αυτό το τελευταίο σχόλιο θα ολοκληρώσω αυτό το νήμα από το τέλος μου.
Emma,
Για την ιστορία Mountain Torq δεν έστειλαν αντιπροσώπους σε κάθε τυχόν επίσημα επιτόκια ή μη επίσημα για το 2009. Αυτό είναι ένα γεγονός όπως της 20 Αυγούστου 2008!
Ως εκ τούτου, δεν υπήρχε ανάγκη για την ορεινή Torq να αμφισβητήσει ένα μη ισχύον.
Χαιρετισμοί